Om oss på Bolagskontakt AB - Din Expert inom Företags Finansiella Tjänster

Ett Komplett Spektrum av Ekonomiska och Administrativa Tjänster

På Bolagskontakt AB står vi redo att stödja och främja ditt företags ekonomiska hälsa och
administrativa effektivitet. Med ett engagerat team av erfarna revisorer och finansiella
rådgivare är vårt mål att erbjuda expertis och personligt anpassade lösningar för att möta
dina specifika behov.

Mäklarverksamhet för Företag

Professionella Tjänster för Köp och Försäljning av Företag
Vi specialiserar oss på mäklarverksamhet av aktiebolag, företag och rörelser. Vårt team av experter erbjuder omfattande stöd och rådgivning genom hela processen, från initial analys till avslutande av affären, för att säkerställa en smidig och framgångsrik transaktion för alla parter inblandade.

Bokföring och Revision

Exakthet och Pålitlighet i Finansiell Rapportering
Våra tjänster inom bokföring och revision är utformade för att garantera noggrannhet och överensstämmelse med aktuella standarder och regelverk. Vi arbetar nära våra klienter för att säkerställa att deras finansiella rapportering är transparent, exakt och i enlighet med alla relevanta krav.

Löneadministration

Effektiv och Problemfri Lönehantering
Löneadministration är en kritisk komponent i varje företags drift. Vårt team erbjuder fullständig hantering av lönerelaterade tjänster, inklusive löneutbetalningar, skatteavdrag och efterlevnad av arbetsrättsliga krav, för att säkerställa att ditt företag fungerar smidigt och effektivt.

Finans, Leasing och Factoring

Vi erbjuder ett brett spektrum av finansiella tjänster anpassade för att främja tillväxt och effektivitet i ditt företag.
Med vår expertis sträcker vi oss från traditionell företagsfinansiering till skräddarsydda lösningar, anpassade för att möta dina unika affärsbehov. Våra leasingtjänster är designade för optimal hantering av företagets tillgångar, medan våra factoringtjänster effektivt förbättrar kassaflöde och likviditet. Kontakta oss på Bolagskontakt AB för att ta ditt företags finansiering till nästa nivå och realisera dina affärsmål.

Varför Välja Bolagskontakt AB?

Ditt Företags Framgång Är Vår Prioritet

På Bolagskontakt AB är vi dedikerade till att tillhandahålla personlig service och skräddarsydda lösningar som matchar just dina behov.

Vår erfarenhet och expertis inom de finansiella och administrativa områdena gör oss till en idealisk partner för ditt företag.

Kontakta oss idag för att upptäcka hur vi kan stärka och förenkla ditt företags ekonomiska och administrativa processer